De e mycket riktigt..

.. att palmqvist också har börjat blogga som till en början, på denna värld i cyber rymden verkligen total sågade folk som la ut massa jävla info om sig själv på en så kallad "blogg", men nu sitter man väl själv i skiten.

dagens bravader har väl inte varit så mycket mer än att ha legat hemma och degat/sovit. kom dock nyss hem från en liten biltur med rickard och petter (som för övrigt tog körkort idag, grattis!), därefter vi var förbi bergvik en sväng och kikade lite tv, sen skjutsade petter hem mig..

för övrigt så, torsdag kl.05.15 smäller det.. då åker gänget på en trip till vemdalen för att kröka och glida lite bräda. kommer bli galet sjukt kul! vi är 8 glada grabbar så tar tåg/buss upp till whovalley för att spendera lite tid åt varandra i en liten stuga några hundra meter från skalshotellet.. också fick vi reda på att melody club lirar lite musik på fredag kväll, så det gjorde ju inte saken sämre.. ska bli sjukligt och skadligt kul, så länge inte vissa blir allmänt dryga och jävliga.. men det ska nog gå vägen.

ja, då har man gjort debuten i blogg-världen också.. man ska väl pröva på det mesta


äsch, godnatt fuckjävlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0