vemdalen, gaalet!

vemdalen
emil, alecks, tim och max.. tåget påväg upp :)


 gaalet! - vemdalen 6/3 - 9/3, lite kortfattat..

torsdag:
satt oss på tåg/buss upp till vemdalen.. kom fram vid 10, drog till stugan käkade lite lätt och började förfesta, och drog sen in på afterski.. vart en kortvarig afterski för min del pga. lite mycket alkohol. så grabbarna skjutsade hem mig i en pulka vid 5 tiden, och så var det slut för min del denna dag :)


fredag: vaknade 08, fikade lite lätt och drog ut i backen med wallner, riktigt kanonväder (sol, -3 och inte ett moln på himlen), och riktigt bra i backarna. sen kom resten av grabbarna och vi hittade riktigt skön offpist, där det bjöds på en och annan vurpa, kul som fan!! sen drog vi till stugan vid 3-4 tiden och började grunda lite och drog sen in på afterskin där fixade vi lite folk som kom förbi på kvällen. sen drog några och handlade käk, och där fille får ett plus som stog för kvällens mat som bestog utav fläskfilé, pommes och beasås..
sen på kvällen så drog en riktig kanonfest med lite roligt och trevligt folk. sedan fick jag, emil och kricka för oss att sova i vemdalsbyn med några folk. men slutade med att dom försvann i en överfull bil, och vi hamnade i bråk med nån snubbe som inte orkade höra på lite vacker sång från ett gäng packade grabbar. men killen var som väntat stor i orden och jävligt liten på jorden, så det vart inte så mycket mer med det. så vi tog en taxi tillbaka till stugan!

lördag: klev upp 08, drog direkt ut i backen med alla grabbar, inte lika bra väder men ändå hyffsat väder och bra skidåkning. vi åkte ungefär till 4 och drog sedan på afterskin där det var riktigt bra drag, mycket folk och roligt folk.. vart dock lite splittring då linus försvann med något gäng och festade, medans vi grabbar drog till stugan och gjort lite mat och förfestade lite, och drog sedan in på skalets nattklubb och festade på.. riktigt rolig kväll!

 
söndag: stugan såg ut som ett jävla helvete, så några började röja undan stugan.. vid 11-12 tiden drog jag, max och kricka ut och åkte lite. men vi sket i skidåkningen efter maxs fet vurpa som innehöll en flygande skida ca. 2-3 meter rätt upp i luften, så vi drog ner på hotellet och träffade lite folk och inväntade resten av grabbarna och tog en matbit och satte oss och väntade på bussen som gick kl.6 från skalet till brunflo, där vi hoppade på ett tåg som tog oss hem till sundsvall..  

har inte haft så kul på länge, så jag tackar alla grabbar + allt folk som kom till stugan och festade loss :)

vemdalen08
wallner, jag och amanda i stugan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0